tisdag 2 november 2010

Utveckling och frustration

Hela tiden händer små, små saker i din utveckling Nora. Du kan greppa leksaker (men tappar dom oftast ganska snart) och du kan sitta korta stunder i stolen. Vi tycker det är härligt att ha dig sittandes vid bordet, och du tycker det är jättekul! Du tittar nyfiket på när vi äter och ler så sött när vi tuggar. Snart får du också smaka mat, lilla sötnos.

Du har börjat bli lite mer frustrerad nu, mamma tror att det är för att du börjar förstå att det skulle kunna gå att göra saker, men att du inte kan. På öppna förskolan finns en Bumbo, en slags sitthjälp som du så duktigt sitter i. En sån försöker mamma hitta en prisvärd begagnad till dig nu, för du är väldigt nöjd när du sitter i den!

För en och en halv vecka sedan hade vi kalas för dig (och mamma som fyllt år). Du fick många fina presenter och pengar som vi satt in på ditt konto för att användas så småningom. Mamma får fortfarande jobba lite för att tänka att det finns "så småningom". Det är så underbart! Varje dag vi får uppleva tillsammans är den största skatten!

Inga kommentarer: